Biografija

Lazarević Siniša

Likovni umetnik iz Aranđelovca. Član je udruženja Likovnih umetnika grada Beograda –ULUB. Ima svoju stalnu postavku u klub- restoranu Stara varoš u Topoli.kao i u apartmanu Green Vood u Arandjelovcu. Ikona Svete Anastasije, koja je njegovih ruku delo, nalazi se u manastiru Sveta Anastasija u Arizoni. Njegove slike nalaze se u privatnim kolekcijama širom sveta.

Umetnost impresionizma je jedan od najpoznatijih stilova u istoriji slikarstva,poznat po svom svetlu,paleti boja i predstavljanju prirode na nov i inovativan način. Pejzaži su neizostavni deo ovog pokreta,a ja kao umetnik Siniša Lazarević,strastven sam slikar impresionističkih pejzaža u ulju na platnu.Pejzaži u stilu impresionizma prikazuju prirodu u različitim svetlosnim uslovima,često slike prikazuju sezonu, vreme dana ili atmosferu koja se može osetiti na samom pejzažu.Na primer, žarko Sunce i živopisne boje zelene,žute i plave boje,čine čaroban prizor na platnu.S druge strane,kasno po podne ili sumrak mogu stvoriti mekše i toplije tonove,a zimska scena može prikazati hladnije tonove s modrim i sivim nijansama.Svi moji impresionistički pejzaži stvoreni su sa pažnjom i ljubavlju prema prirodi.Svaki potez četkice pažljivo je osmišljen kako bi se dočarao trenutak i osećaj koji želim da prenesem na platno.Uvek težim da moji pejzaži budu živi i dinamični,a svaki detalj u slici ima svoje mesto i značaj.Ukoliko volite impresionističke pejzaže i želite imati jedan na zidu Vašeg doma ili kancelarije, moje slike su savršen izbor.Svaki moj rad je jedinstven i originalan,a možete pronaći različite veličine i motive u mom ateljeu.Uživajte u predivnom svetu impresionističkih pejzaža i dopustite da moje slike unesu boju i lepotu u Vaš život. Kontaktirajte me danas da bismo zajedno pronašli savršeni pejzaž koji odgovara Vašem stilu i ukusu.

U inostranstvu ima radove:U manastiru Sveta Anastasija u Arizoni(ikona Sveta Anastasija-poklon), Kanadi-London(Sveti Vasilije veliki).Hrvatskoj(Cveće u vazi)Oplemnac i Šumadija-pejzaž i Staro zdanje)Pariz-Francuska (Stazom ljubavi)Beč-Austrija Karadjordje je poklon Op-top radiju u Topoli.Zlatibor poklon za decu iz tiršove)prodat na aukciji)Osveženje-poklon u svrsi lečenja Zvonka Milojevića Toplina zlatnoga vrta-poklon(udruzenju obolelih od multiple-skleroze Jurija Gagarina81 Novi Beograd)

Kolekcija

Umetničkih radova

Portret(ulje na platnu30x24cm)

Portret(ulje na platnu30x24cm)

Višegodišnja kolekcija

Park Bukovočka banja Arandjelovac(ulje na platnu90x60cm)

Park Bukovička banja Arandjelovac(ulje na platnu90x60cm)

Višegodišnja kolekcija

meduza ulje na platnu 50-70cm

Meduza(ulje na platnu50x70cm)

Višegodišnja kolekcija

Trenutak sreće(ulje na platnu50x70cm)

Trenutak sreće(ulje na platnu50x70cm)

Višegodišnja kolekcija

Drvo (Ulje na platnu 60 x 40 cm)

Drvo(ulje na platnu60x40cm)

Višegodišnja kolekcija